Nyitvatartás: hétfőtől – szombatig: 7.30 – 19.00 || vasárnap: 9.00 – 19.00

Forradalmi találmány vagy csak egy újabb termék? – II. April kapszula

A Nespresso kávé kapszulákat nem kell bemutatni ma már senkinek. Lehet venni szupermarketekben, plázákban. Különböző ízvilágban, erősségben, különböző termőterületekről, akár specialty minőségben is.

Ezt a vonalat meglovagolva többen is próbálnak saját termékkel piacra kerülni. Ma már szinte minden nagyobb multi cégnek van nespresso kompatibilis kapszulája. Megjelent néhány nemzetközi specialty pörkölő is ezen a piacon, mint a Colonna és az April, hogy egy-két ismertebb céget említsek.

Vajon mennyire speciálisak ezek a kapszulák, illetve mennyire hozzák el a specialty érzetet, ízvilágot az otthonunkba vagy az irodánkba?

A cél nyilvánvalóan az, hogy kimagasló minőségű kávét tudjunk otthon készíteni, és ne kelljen hozzá egy több százezres, milliós nagyságrendű eszközparkot vásárolni. Továbbá az egyszerűségen van a hangsúly. A kapszula azoknak a fogyasztóknak lett kitalálva, akik gyorsan, egyszerűen akarnak egy jót kávézni.

A kérdés, hogy az April kapszula teljesíti-e ezeket az elvárásokat? A válasz: IGEN, maximálisan!

A lebomló kapszulába összesen 7gramm kávé kerül.Ezt a mennyiséget körülbelül 7-10 másodpercen keresztül kell kivonatolnunk a Nespresso gép segítségével. Egy viszonylag rövid, 25-35 gramm folyadék mennyiséget kell elérnünk. A végeredmény egy kellemes, ízben rendkívül gazdag, közepesen testes kávé lesz.

Több származási helyről is kóstolhatjuk ezeket a kávékat. Az April – így a mi kínálatunkban is megtalálható Burundi, Costa Rica és Ecuador-i kávé, de a legújabb Brazil és Kenya is elérhető már.

Nagyon hiszünk ebben a termékben. A kávézónkban elhelyeztünk egy Nespresso gépet, hogy mielőtt valaki kiválasztaná a 10db-os kapszulát, ki is tudja próbálni, hogy melyik mellett döntsön. Try before you buy.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni. A piacon található egyik legkiemelkedőbb minőségű kapszulás kávét választod, amennyiben April kapszulát vásárolsz.

Tetszett ez a cikk?

Megosztás itt: facebook
Share on Facebook
Megosztás itt: twitter
Share on Twitter
Megosztás itt: linkedin
Share on Linkdin
Megosztás itt: pinterest
Share on Pinterest

Olvasásra ajánljuk